Vaihtoautot – Osta käytetty auto luotettavasti

Merkit

Käyttövoima

Vaihteisto

automyyjiä autokaupan ulkopuolella

Meidän avulla auton vaihto uudempaan tai muuten vain sopivampaan vaihtoautoon käy nopeasti, luotettavasti ja kätevästi. Voit jopa vaihtaa autosi edullisempaan, jos tarpeesi sitä vaatii. Tuontiautoja tuomme sekä tilauksesta että omaan varastoon. Vaihtoautoja tuomme Saksasta ja Ruotsista. Valitsemme huolella tuotavat autot tarkastamalla niiden historian, kolaroimattomuuden sekä huollot. Kaikista tuotavista autoista on ajetut kilometrit tarkistettu. Myös tilauksesta tuotaviin autoihin otamme auton vaihdossa ja tarjoamme rahoituksen.

Vaihtoautot tarkistettuna

Länsimoottorin kaikki käytetyt autot on tarkistettu. Laadukkaat vaihtoautomme ovat aina katsastettuja ja koeajettuja. Tarjoamme kattavat lisäpalvelut kuten kilpailukykyisen autorahoituksen ja 12kk takuun turvaamaan sujuvaa autoilua.

Meille on helppoa tulla. Satakunnan autokaupat eivät ole kaukana ja Turun alueen autokauppoja löytyy koeajomatkan päästä.

Käytetyt autot vaihdossa

Auton oston yhteydessä voit tarjota vanhaa autoasi vaihdossa. Suoritamme auton kauppahinnan heti kaupantekohetkellä haluamallasi maksutavalla. Mahdollisen loppuvelan rahoitusyhtiöön suoritamme samalla hetkellä, kun kauppa tehdään ja rekisteröimme autot heti yrityksemme nimiin. Näin kaikki mahdolliset korot, ajoneuvoverot ja vakuutusmaksut katkeavat heti.

Scroll to Top