Eero Säylä

Eero Säylä

Eero on ollut Länsimoottorilla töissä jo yli kymmenen vuotta, tehden aluksi autojen pesu- ja siivoustöitä ja monenlaisia kiinteistöhommia. Viimeiset kahdeksan vuotta ovat kuluneet myyntipuolella. Tällä hetkellä Eero toimii myyntipäällikkönä eli vastaa kaikesta Länsimoottorin myynnistä. Tyypillisenä työpäivänään Eero hinnoittelee myytävää, ostettavaa ja vaihdossa tarjottavaa kalustoa ja hoitaa myynninohjausjärjestelmään kuuluvia koulutuksia.

Työajan ulkopuolella Eero urheilee monipuolisesti ja nauttii kovasta treenistä. Pitkä ja menestyksekäs salibandyura tuli päätökseen viime vuonna, ja uusi harrastus crossfit astui tilalle. Nykyään Eero viettää aikaansa myös urheiluhallien ulkopuolella enemmän kuin ennen; perheen ensimmäinen lapsi syntyi elokuussa ja pikkuinen tyttö teki Eerosta onnellisen isän.

Eero on luonteeltaan sosiaalinen ja omistaa laajan kaveripiirin, johon kuuluu ystäviä niin lapsuus- ja nuoruusajoilta, kuin myöhemmältä aktiiviurheilu-uraltakin. Aina menossa, yleensä ajoissa, tavarat hukassa -lausahdus voisikin kuvailla Eeroa, ainakin jos kavereilta tai perheeltä kysytään. Mökkireissut ja matkailu kaveriporukassa kuuluvat Eeron ja perheen elämään erottamattomasti; hauskanpito ja uusien asioiden kokeilu tekevät näistä reissuista varmasti ikimuistoisia.

Yhteystiedot

Myyntipäällikkö / Sales
0505772277
eero.sayla@lansimoottori.com