Tuure Sundberg

Tuure Sundberg

Tuure on toinen Länsimoottorin perustajaosakkaista, ja yrityksen toimitusjohtaja. Tuuren päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat monenlaiset yrityksen pyörittämiseen liittyvät asiat (välillä myös monet siihen liittymättömät, kuten jumissa olevien riippulukkojen rälläköinti), autojen hankinta ja tarvittaessa myyjien tukeminen autojen hinnoitteluprosessissa. Tuuren vastuulla on niin ikään myymälärakennuksen tekninen toimivuus, johtuen hänen rakennus- ja nikkarointitaidoistaan.

Vapaa-ajallaan Tuure urheilee monipuolisesti; lajivalikoimaan kuuluvat juoksun, pyöräilyn ja uinnin lisäksi murtomaahiihto ja laskettelu. Päännollauslenkki saattaa Tuuren tapauksessa tarkoittaa jopa 50 kilometrin pyrähdystä metsäpoluilla. Museoautot ovat toinen Tuuren kiinnostuksen kohde, ja niitä löytyykin autotallista useampia. Tuuren lisäksi kyydissä on usein koko perhe; vaimo, kaksi tytärtä ja koira. Myös ruuanlaitto vie osan Tuuren vapaa-ajasta, ja ystävät ja sukulaiset pääsevätkin usein nauttimaan Tuuren herkullisista tarjoomuksista.

Tällä hetkellä Tuuren pitää kiireisenä ulkosaunan rakennusprojekti; lempeistä löylyistä maasaunan lauteilla on tarkoitus päästä nauttimaan mahdollisimman pian. Koska Tuure on mies, joka ei osaa olla tekemättä mitään, jää arvailujen varaan mikä projekti on vuorossa saunan valmistumisen jälkeen.

And a short translation to our international friends; Tuure is a very handy guy who can fix almost anything. Crazy about sports and full of surprises.

Yhteystiedot

Osakas / Ostot / Purchasing
+358 50 3500234
tuure.sundberg@lansimoottori.com