Valtteri Toivonen

Valtteri Toivonen

Jos astuessasi Länsimoottorin ovesta sisään näet ensimmäisenä iloisesti hymyilevän ja kohteliaan nuoren miehen, olet luultavasti törmännyt Valtteriin. Autot ja kaupankäynti ovat nuoresta asti olleet Valtterin kiinnostuksen kohteina; hän aloitti työuransa Länsimoottorilla jo 15-vuotiaana koulun TET-jaksolla, ja on siitä lähtien työskennellyt liikkeessä kesätöissä, vapaapäivinä ja koulujen loma-aikoina. Tällä hetkellä hän toimii Länsimoottorilla vakituisena automyyjänä, ja hoitaa autojen myynnin lisäksi hinnoittelua, valokuvausta ja myynti-ilmoituksia. Vaikka Valtteri on tehnyt töitä jo pitkään täysipäiväisesti, on hän ehtinyt hoitaa myös lukion ja ylioppilaskirjoitukset mallikkaasti, ja sai painaa päähänsä valkolakin viime keväänä.

Myös vapaa-aikansa Valtteri viettää aktiivisesti. Hän pelaa salibandya sarjatasolla, tapaa ympäri Suomen asuvia kavereitaan, ja matkustelee mielellään. Niin kuin kunnon automyyjän kuuluukin, Valtteri vaihtaa autoa usein, mutta on ainakin tähän asti pysynyt uskollisena BMW:lle. Tänä vuonna Valtteri osti myös ensimmäisen oman kodin.

Huima urakehitys, kiinnostus alaan ja asioiden nopea omaksuminen eivät ole jääneet muiltakaan huomaamatta; Valtteri sai viime kesänä kilpailevan työtarjouksen eräältä isolta autoliikkeeltä. Kaikeksi onneksi Valtteri saatiin jäämään Länsimoottorille, ja nähtäväksi jää mihin kaikkiin seikkailuihin tämän miehen tie vielä johtaakaan.

Yhteystiedot

Automyyjä / Sales
029 1700 421
valtteri.toivonen@lansimoottori.com