PALVELUMME

PALVELEVAAN AUTOLIIKKEESEEN PALAAT UUDELLEEN


Meillä Länsimoottorilla ajatellaan asiakasta. Tavoitteenamme on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja tarjota aina oikea vaihtoehto liikkumiseen. Mottomme ’autoja kaikkiin tarpeisiin’ kuvaa valikoimaamme hyvin. Käyttöauton lisäksi löydät meiltä myös erikoisemman harrasteauton, ensiauton tai kakkosauton kauppareissuille.

Länsimoottorilla autamme sinua löytämään parhaan, käytetyn auton tarpeisiisi. Laadukkaat vaihtoautomme ovat aina katsastettuja ja koeajettuja.

Vaihtoauton ostaminen meiltä on sujuvaa ja luotettavaa. Tervetuloa koeajolle! Jos et pääse Turun kupeessa Pöytyällä sijaitsevaan liikkeeseemme, voimme tehdä autokaupat luotettavasti myös etäyhteyksin ja tarvittaessa toimitamme vaihtoauton kotiisi. Tarjoamme kattavat lisäpalvelut kuten kilpailukykyisen autorahoituksen ja 12kk takuun turvaamaan sujuvaa autoilua.

Tutustu vaihtuvaan valikoimaamme käytettyjä autoja, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous!

MYYMME AUTOJA

Meillä on vaihtuva valikoima erilaisia autoja, joten löydät varmasti käyttötarpeeseesi sopivan. Jos et vielä ole varma minkälaista matkakumppania etsit, autamme mielellämme löytämään sen oikean.

OSTAMME AUTOSI

Kun olet myymässä autoasi, voit kääntyä luottamuksella asiantuntevien myyjiemme puoleen. Kauppa kanssamme on helppoa ja turvallista. Suoritamme auton kauppahinnan heti kaupantekohetkellä haluamallasi maksutavalla. Mahdollisen loppuvelan rahoitusyhtiöön suoritamme samalla hetkellä, kun kauppa tehdään ja rekisteröimme autot heti yrityksemme nimiin. Näin kaikki mahdolliset korot, ajoneuvoverot ja vakuutusmaksut katkeavat heti. Voit myös tarjota autoasi puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä käymällä.

TUONTIAUTOT

Tuomme autoja sekä tilauksesta että omaan varastoon Saksasta ja Ruotsista. Valitsemme huolella tuotavat autot tarkastamalla niiden historian, kolaroimattomuuden sekä huollot. Kaikista tuotavista autoista on ajetut kilometrit tarkistettu. Myös tilauksesta tuotaviin autoihin otamme auton vaihdossa ja tarjoamme rahoituksen.

RAHOITUS

Tarjoamme aina kilpailukykyisen rahoituksen vaihtoautoihin. Rahoitus myös tilauksesta tuotaviin autoihin samoin kilpailukykyisen ehdoin.

TAKUU

Finntakuu  on lisäturva, jonka avulla voit ajaa huolettomia kilometrejä. Finntakuu kattaa korjauskustannuksia 12-24kk meiltä ostamaasi autoon. 

Scroll to Top